Poliţiştii argeşeni au finalizat ancheta deschisă în urma reclamaţiei unui bărbat din Pakistan potrivit căreia a fost jefuit de două femei şi un tânăr, după ce a chemat într-o locuinţă o prostituată. În dosar, o a treia femeie a fost pusă sub acuzare, pe motiv că a încercat să îi inducă în eroare pe anchetatori, depunând mărturie mincinoasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de IPJ Argeş, poliţiştii de la Investigaţii Criminale Piteşti propun procurorilor trimiterea în judecată a trei femei şi a unui bărbat, într-un dosar de tâlhărie calificată şi mărturie mincinoasă.
Dosarul a fost deschis după tâlhărirea unui cetăţean pakistanez, care în luna Ianuarie a acestui an a chemat într-o locuinţă din Piteşti o prostituată.
Două dintre femei, una dintre ele minoră, şi un bărbat l-au atacat pe pakistanez cu un spray lacrimogen şi i-au furat o borsetă în care acesta avea 10.000 de euro, împărăţind banii între ei.
Pe parcursul audierilor, o a treia femeie, o tânără de 22 de ani din Bucureşti, a fost pusă sub acuzare pentru mărturie mincinoasă. Iniţial, bucureşteanca a fost audiată ca martor, însă a încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori, motiv pentru care a devenit inculpat. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.