Un adolescent în vârstă de 16 ani din judeţul Argeş va fi trimis în judecată, pentru infracţiuni de lovire şi distrugere, după ce şi-a agresat fosta prietenă, în mijlocul zilei, pe o stradă din Piteşti. Propunerea ca tânărul să fie trimis în judecată a fost formulată de către poliţiştii care au instrumentat dosarul, urmând ca procurorul să dispună dacă speţa va ajunge sau nu pe masa judecătorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Băiatul în vârstă de 16 ani este din Piteşti şi nu a reuşit să termine şcoala gimnazială, fiind în prezent înscris în programul „A doua şansă”. El a ajuns să fie cercetat penal pentru loviri sau alte violenţe după ce, în ziua de 13 februarie, în jurul orei 15:00, s-a întâlnit cu fosta sa prietenă pe o stradă din Piteşti şi a luat-o pe aceasta la bătaie, distrugându-i telefonul mobil. 
În seara aceleiaşi zile fata, care are 17 ani, a mers şi a depus plângere la Secţia 1 de Poliţie Piteşti, anchetatorii finalizând cercetările şi formulând propunere de trimitere în judecată.  
Poliţiştii amintesc că, în cazul unor infracţiuni precum cele de loviri sau alte violenţe, distrugere, sau ameninţare, punerea în mişcare a acţiunii penale este condiţionată de formularea plângerii prealabile de către victimă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.