Poliţiştii din Argeş au instituit filtre pe mai multe tronsoane de drum din judeţ pentru identificarea unui autoturism din care, duminică după-amiază, a fost coborât un bărbat care la scut timp a murit pe stradă. Bărbatul decedat avea 28 de ani şi era cunoscut ca fiind consumator de droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipaje de poliţişti din cadrul IPJ Argeş caută, duminică, un autotrurism din care a fost coborât un bărbat inconştient, care la scurt timp a murit pe stradă, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei judeţene Argeş pentru News.ro.

Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 16.00, pe o stradă din cartierul Teilor din muncipiul Piteşti. Martorii le-au declarat poliţiştilor că au văzut cum un autoturism a oprit, iar două persoane au dat jos din maşină un bărbat inconştient, pe care l-au lăsat pe stradă.

La momentul la care au ajuns la faţa locului poliţiştii, bărbatul murise. Victima a fost identificată, fiind vorba despre un tânăr de 28 de ani, cunoscut drept consumator de droguri. Cauza morţii va fi stabilită în urma necropsiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.