Poliţiştii argeşeni, care anchetează un caz de furt de produse petroliere dintr-o magistrală de transport, au descoperit, în urma unor percheziţii făcute la domiciliile suspecţilor, peste trei tone de produs petrolier. Anterior, în acelaşi dosar, poliţiştii găsiseră, luna trecută, alte patru tone de produs petrolier despre care se suspectează că provin tot din furt. Date din anchetă arată că hoţii au folosit o instalaţie improvizată pentru a fura produsul petrolier care era vândut apoi unor persoane fizice şi unei firme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor din anchetă, mai multe tone de produs petrolier au fost sustrase de către patru bărbaţi, anul acesta, între 10 ianuarie şi doi martie. Cei patru suspecţi, care au între 31 şi 52 de ani, au montat o instalaţie clandestină pe o magistrală de transport care traversează localitatea argeşeană Drăganu şi prin intermediul acesteia sustrăgeau produs petrolier pe care apoi îl vindeau unor persoane fizice şi unei firme. 
 
Miercuri, poliţiştii au făcut, în acest dosar, două descinderi, una pe raza comunei Cocu şi alta în municipiul Piteşti, dintre care una la locuinţa unei persoane şi la sediul unei societăţi comerciale. Acolo au găsit 3,2 tone de produs petrolier despre care suspectează că provin din furt. 
 
Anterior, alte patru tone de produs petrolier au fost găsite la suspecţii din dosar. Astfel,, în noaptea de 2 spre 3 martie, suspecţii au fost prinşi în flagrant delict, în timp ce transportau cu o autoutilitară cantitatea de 4.000 de litri de produs petrolier, provenit din furt.
 
Cercetările în acest dosar continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale care se impun, precizează anchetatorii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.