O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind intoxicată cu fum, iar o locuinţă a fost parţial distrusă, după ce un incendiu de vegetaţie uscată izbucnit, marţi după-amiază, în localitatea argeşeană Rociu s-a extins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Iniţial, pompierii au fost anunţaţi că în comuna Rociu se manifestă un incendiu care a cuprins vegetaţie uscată, însă ajunşi la faţa locului salvatorii au constatat că flăcările s-au extins şi au cuprins o casă şi o anexă a acesteia.
 
În aceste condiţii, forţele de intervenţie au fost suplimentate, trei autospeciale de stingere, dar şi o ambulanţă SMURD  fiind trimise la faţa locului.
 
Acoperişul locuinţei a fost distrus, la fel şi o magazie. 
 
„În urma incendiului a ars generalizat o anexă de aproximativ 60 de metri pătraţi şi acoperişul casei pe o suprafaţă de circa 80 de metri pătraţi”, informează ISU Argeş. 
 
O persoană în vârstă de 75 de ani a suferit intoxicaţie cu fum, primind îngrijiri medicale la faţa locului de la paramedicii SMURD.
 
În ultimele săptămâni, pompierii argeşeni au intervenit pentru lichidarea a zeci de incendii de vegetaţie uscată, în numeroase cazuri focul fiind pus intenţionat. Au fost cazuri în care oficialii ISU i-au identificat şi amendat contravenţional pe cei care au provocat incendiile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.