Poliţiştii argeşeni au sancţionat, într-o singură zi, patru şoferi înregistraţi de radar circulând cu viteze mai mari de 50 de kilometri pe oră peste cea legală. Amenzile aplicate în total de poliţiştii rutieri din Argeş depăşesc 11.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit bilanţului făcut public de oficialii Poliţiei judeţene Argeş, in doar 24 de ore, poliţiştii rutieri piteşteni au aplicat 80 de amenzi contravenţionale în valoare totală de 11.055 de lei şi au reţinut şapte permise de conducere.
Printre şoferii amendaţi se numără patru care au depăşit viteza cu mai mult de 50 de kilometri pe oră, fiind înregistraţi de aparatul radar cu viteze de 131, 126, 121 şi 108 kilometri pe oră.
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate
Alţi doi şoferi au rămas fără permis după ce au fost prinşi băuţi la volan, având alcoolemie de 0,18, respectiv 0,14 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.