Un bărbat din judeţul Argeş a primit ordin provizoriu prin care i se interzice să se apropie de fosta lui soţie şi a fost amendat contravenţional după ce s-a filmat, beat fiind, în timp ce îşi ameninţă fosta soţie, în clip apărând şi fiul de şase ani a celor doi. Mama copilului a cerut sprijinul Poliţiei când a văzut imaginile, iar copilul a fost găsit şi încredinţat femeii. Aceasta nu a depus plângere prealabilă împotriva fostului soţ pentru ameninţare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Intervenţia autorităţilor din Argeş a avut loc sâmbătă seară, în comuna Bascov, după ce Poliţia a fost alertată de către o femeie care a reclamat că fostul său soţ, care este beat şi la care se află fiul ei de şase ani, s-a filmat alături de copil şi a postat pe o reţea de socializare un clip în care o ameninţă.
Poliţişti de la patru secţii din Argeş au făcut simultan căutări, găsindu-i pe bărbat şi pe copil şi constatând că băieţelul nu se afla în pericol. Poliţiştii au anunţat de asemenea Direcţia pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) cu privire la acest caz. 
„În urma completării formularului de risc prevăzut de Legea 217/2003, a fost emis un Ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbatul în cauză. De asemenea, în urma evaluării situaţiei de către reprezentanţii DGASPC, a fost dispusă, pentru o perioadă determinată, măsura încredinţării minorului către mamă. Femeia nu a format plângere prealabilă împotriva celui în cauză, bărbatul fiind sancţionat contravenţional de către poliţişti, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de convieţuire socială, ca urmare a adresării de injurii şi ameninţări cu acte de violenţă”; au transmis, duminică, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.