O femeie din judeţul Argeş şi-a dat foc vineri dimineaţă, după care s-a aruncat într-un lac din curtea unei rude, ea fiind găsită pe malul apei cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului. Soţul femeii a spus că aceasta a suferit o intervenţie de extirpare a unei tumori pe creier, iar în uma operaţiei medicii au spus că este posibil ca ea să aibă tulburări de comportament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Argeş, poliţiştii au fost sesizaţi că o femeie de 49 de ani, din localitatea Arefu, şi-a dat foc, apoi s-a aruncat într-un lac din curtea unei rude.

Ea a fost găsită în viaţă, având arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, şi a fost transportată la spitalul din Curtea de Argeş.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Soţul femeii le-a povestit poliţiştilor că aceasta a suferit o intervenţie de extirpare a unei tumori pe creier, iar în uma operaţiei medicii au spus că este posibil ca ea să aibă tulburări de comportament.

El a precizat că femeia s-a trezit devreme vineri, iar la un moment dat a constat că soţia sa nu este în casă şi a început să o caute, găsind-o în curtea rudei respective.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Tot în judeţul Argeş, echipajele ISU au intervenit, vineri, pentru a scoate trupul unei femei care s-a înecat într-un canal care face legătura cu lacul de acumulare din Curtea de Argeş.

Cadavrul a fost examinat de medicii de la Ambulanţă, care au constatat că femeia murise în urmă cu câteva ore, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.