Un bărbat în vârstă de 45 de ani, muncitor la o societate comercială din judeţul Argeş, a murit, miercuri dimineaţă, după ce a căzut de la înălţime în timp ce încărca cu zahăr un utilaj folosit la ambalarea produselor vrac. Poliţia judeţeană şi Inspectoratul Teritorial de Muncă fac verificări în urma incidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Muncitorul a murit miercuri dimineaţă, la locul de muncă, o societate comercială din municipiul Piteşti. Incidentul a avut loc în timp ce muncitorul încărca cu zahăr un utilaj folosit la ambalarea produselor vrac. 
„La faţa locului au fost direcţionaţi poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie  Piteşti, precum şi poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti.Din primele verificări, s-a stabilit că, un bărbat de 45 de ani, din Valea Danului, angajat al unei societăţi comerciale, în timp ce efectua activităţi de încărcare cu produs vrac a unui utilaj pentru ambalat, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, ar fi căzut de la înălţime”, transmite Poliţia judeţeană Argeş. 
Echipajul medical trimis la faţa locului au făcut manevre de resuscitare, însă acestea nu au dat rezultat. 
În urma evenimentului poliţiştii au deschis dosar penal vizând infracţiunile de ucidere din culpă şi  neluarea, nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă. În cauză, a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş, care face, la rândul său, verificări.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.