Un bărbat din judeţul Argeş a fost arestat la domiciliu, pentru trafic de influenţă, el fiind cercetat într-un doar penal pentru că ar fi primit bani de la două persoane cărora le-a promis că le ajută să câştige concursuri de angajare într-o unitate medicală din judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Din cercetări s-a stabilit că în perioada mai-iulie 2019, un bărbat de 47 de ani, din Călineşti, ar fi pretins şi primit mai multe sume de bani, constând în aproximativ 1.000 de euro şi aproape 8.000 de lei, de la două persoane, în vederea influenţării în mod favorabil a rezultatelor unor concursuri organizate în vederea angajării de personal medical, la o unitate medicală din judeţul Argeş”, informează Poliţia judeţeană Argeş.
 
Săptămâna aceasta, poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au făcut două percheziţii, la locuinţele suspectului. De acolo, anchetatorii au ridicat mai multe înscrisuri cu valoare probatorie şi suma de aproximativ 2.000 de lei.
 
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că bărbatul nu a putut justifica provenienţa banilor găsiţi în locuinţa sa. Aceleaşi surse precizează că el nu este angajat al unităţii medicale care a organizat concursurile de angajare.
 
Iniţial, suspectul a fost reţinut de procurorul de caz, iar joi a fost prezentat Tribunalului Argeş, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.