Cinci persoane, locatari ai unui bloc din oraşul argeşean Mioveni, au fost evacuate din locuinţele lor, sâmbătă, din cauza unui incendiu izbucnit în unul dintre apartamente. Un bărbat a suferit un atac de panică, însă nimeni nu a fost rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, incendiul a izbucnit sâmbătă dimineaţă, într-un apartament de pe Bulevardul Dacia din oraşul Mioveni. 
 
"Incendiul s-a manifestat într-o cameră a apartamentului la un obiect de mobilier şi un televizor. Au fost evacuate 5 persoane din bloc, iar paramedicii SMURD au monitorizat la faţa locului un bărbat, care a suferit un atac de panică”, informează pompierii. 
 
Cauza probabilă a producerii incendiului o reprezintă efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător, au stabilit echipele de intervenţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.