Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, inclusiv unul CRBN – chimic, radiologic, biologic şi nuclear, intervin, miercuri, într-un cartier din municipiul Piteşti unde, în zona unui punct termic, a fost semnalat miros puternic de gaz. Primele date arată că scăpările de gaze proveneau de la un contor al punctului termic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Acţiunea echipajelor de salvare are loc, miercuri, în cartierul Războieni din municipiul Piteşti, unde a fost semnalat miros puternic de gaze în zona unui punct termic.  
„Forţele de intervenţie ajunse la locul solicitării au constatat că se confirmă scăpările de gaze în atmosferă, care, din câte se pare, ar proveni de la un contor de gaze al punctului termic. Pompierii au procedat la balizarea zonei şi s-au luat măsuri pentru oprirea alimentării cu gaze”, anunţă ISU Argeş.
 
La faţa locului se află pompierii de la Detaşamentul Piteşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj CBRN.
 
La ora transmiterii acestei ştiri aparatele de măsurare nu mai indică concentraţii ale gazelor în zona contorului, precizează reprezentanţii instituţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.