Un incendiu de vegetaţie care se manifestă violent, cu flacără deschisă şi sub formă de focare dispersate, a izbucnit, miercuri după-amiază, în localitatea Vulpeşti din judeţul Argeş. Potrivit pompierilor, există riscul ca focul să se extindă la unele dintre casele localnicilor. Un bărbat care participa la stingerea focarelor are nevoie de asistenţă medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Incendiul, a cărui cauză nu se cunoaşte deocamdată, a izbucnit în satul Vulpeşti din comuna Buzoeşti. 
 
Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de aproximativ trei hectare, focul manifestându-se sub formă de focare dispersate, care ard violent, existând riscul de propagare la locuinţele cetăţenilor. 
 
Pompierilor militari de la Secţia Costeşti din cadrul ISU Argeş li s-au alăturat, în acţiunea de stingere a incendiului, şi voluntarii de la Serviciul Local pentru Situaţii de Urgenţă.
 
”Pe timpul misiunii, echipajul SMURD a acordat primul ajutor unui localnic, cu vârsta de aproximativ 65 de ani, care participa la misiunea de stingere a incendiului. Acesta prezenta stare de rău şi este transportat la spital”, a transmis ISU Argeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.