Un incendiu puternic izbucnit marţi seară a distrus în totalitate o hală în care se prelucra lemn situată în localitatea Lăpuşani din judeţul Argeş. Intervenţia pompierilor a fost una dificilă, în condiţiile în care în zonă nu erau surse de apă, iar hala era amplasată în apropierea unui rezervor încărcat cu opt tone de combustibil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Mădălina Epure, incendiul a izbucnit în incinta unei hale cu structură din lemn şi cu acoperiş din azbociment. Construcţia, amplasată într-o curte alături de un rezervor încărcat cu opt tone de motorină şi de o casă de locuit, era folosită drept depozit şi loc pentru prelucrarea lemnului, însă nimeni nu lucra în momentul izbucnirii incendiului.  

Flăcările s-au extins rapid pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, iar intervenţia pompierilor a fost una extrem de dificilă, în condiţiile în care în zonă nu există surse de apă, iar autospecialele au fost nevoite să se alimenteze cu apă dintr-un râu. Cinci autospeciale de la ISU Argeş şi una de la Serviciul Voluntar din Domneşti au intervenit la faţa locului.

La ora transmiterii acestei ştiri incendiul a fost localizat şi nu mai există riscul să se extindă, iar pompierii lucrează pentru lichidarea acestuia. Primele informaţii de la faţa locului arată că nimeni nu a fost rănit în urma incendiului.

Cauza izbucnirii focului nu a fost stabilită încă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.