O tânără din judeţul Argeş, care joi şi-a lăsat câinele închis într-o maşină, este cercetată penal pentru uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept. O patrulă a poliţiei a văzut animalul închis în autoturism, pompierii au spart un geam al maşinii, iar câinele a fost dus la sediul unei asociaţii, dar nu a putut fi salvat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii secţiei rurale Bascov şi cei de la Poliţia Locală Bascov au observat joi, într-o maşină parcată, un câine încuiat, în condiţiile în care temperaturile înregistrate erau foarte ridicate.
,,Având în vedere starea de pericol, precum şi faptul că deţinătorul autoturismului nu a putut fi identificat rapid, la faţa locului s-au deplasat şi pompierii argeşeni, care au procedat la spargerea unui geam al autoturismului. Căţelul, metis pechinez în vârstă de aproximativ două luni, a fost găsit cu semne specifice de insolaţie, fiind preluat de poliţiştii Biroului Pentru Protecţia Animalelor pentru a fi transportat la sediul unei asociaţii specializate, însă, din păcate, căţeluşul a decedat” transmit poliţiştii.
Aceştia au identificat-o pe proprietara câinelui în persoana unei tinere de 31 de ani din Merişani, pe numele căreia au deschis dosar penal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.