Un elev de 16 ani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a lovit un coleg, fapta petrecându-se în curtea unui liceu din Piteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au anunţat vineri, că poliţiştii au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi au reţinut un elev de 16 ani. 
“Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 4 octombrie, în timp ce se afla în curtea unui liceu din Piteşti, unde este elev, în urma unui conflict preexistent, minorul ar fi lovit un alt elev, tulburând, astfel, ordinea şi liniştea publică”, au precizat poliţiştii.
El urmează să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.