Mai multe zone din judeţul Argeş sunt afectate de inundaţii, sâmbătă după amiază, un drum naţional fiind acoperit de apă al cărei nivel ajunge la un metru. Pompierii intervin pentru evacuarea apei din curţi şi de pe drumuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ploile torenţiale din ultimele ore au provocat inundaţii în mai multe zone din judeţul Argeş,  unde pompierii intervin,  sâmbătă după amiază, pentru evacuarea apei cu motopompe.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş,  Mădălina Epure,  echipaje de intervenţie evacuează apa din comunele Mihăieşti şi Stâlpeni, unde apele acoperă mai multe curţi.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea,  drumul naţional 73 a fost acoperit de viituri,  pe acest tronson nivelul apei depăşind un metru. 

În zonele afectate de inundaţii nu au fost semnalate victime şi nici case în care să fi intrat apa.

Pentru 32 de judeţe, de sâmbătă de la ora 16.00, şi până luni, la ora 21.00, este în vigoare o atenţionare cod galben. În acest interval, în zonele deluroase şi la munte, precum şi în Oltenia, Transilvania şi local în Muntenia, în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă de 25-30 de l/mp şi pe arii restrânse vor atinge chiar şi 50-70 de l/mp.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.