Două persoane s-au electrocutat, marţi după-amiază, după ce una dintre ele a atins cu o scară metalică un fir de înaltă tensiune care traversează curtea unei biserici din localitatea argeşeană Merişani. Bărbatul care ducea scara a intrat în stop cardio-respirator, fiind resuscitat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a produs marţi după amiază, în localitatea Merişani din judeţul Argeş. 
 
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, un bărbat în vârstă de aproximativ 43 de ani a atins cu o scară linia de înaltă tensiune ce trecea prin curtea unei biserici aflată în satul Borleşti. Acesta s-a electrocutat, intrând în stop cardio-respirator. Echipajul medical ajuns acolo a început de urgenţă manevrele de resuscitare, care au dat rezultat. După ce au repornit inima victimei, medicii au dus-o la spital.
 
Un alt bărbat care se afla în zonă s-a electrocutat în momentul în care a avut contact cu scara. El a fost găsit conştient, preluat şi dus, de asemenea, la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.