Poliţiştii argeşeni au întocmit dosar penal şi propun trimiterea în judecată pentru infracţiunea de fals în declaraţii în formă continuată a unui bărbat care a cerut eliberarea unui nou permis de conducere, pe motiv că l-a pierdut pe cel vechi, deşi în realitate permisul îi fusese reţinut în altă ţară a Uniunii Europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia judeţeană Argeş anunţă vineri că poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii în formă continuată, în care este cercetat un piteştean în vârstă de 44 de ani.
„Din cercetări s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani, din Piteşti, s-ar fi prezentat în cursul lunii iunie 2019 la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Argeş, solicitând preschimbarea permisului de conducere, ocazie cu care a declarat în mod necorespunzător adevărul referitor la motivul cererii de eliberare, respectiv pierderea vechiului permis de conducere, după ce, anterior, permisul de conducere i-ar fi fost reţinut pentru abateri rutiere săvârşire pe teritoriul Poloniei”, transmite IPJ Argeş.
Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.