Poliţiştii argeşeni au deschis un dosar penal după ce o femeie a depus plângere în care reclama faptul că fiul ei, în vârstă de 14 ani, a fost bătut şi umilit de câţiva colegi de clasă şi de un adolescent cu doi ani mai mare. Fapta a avut loc în Piteşti, în timp ce băiatul de întorcea de la şcoală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În seara zilei de 07 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie  Piteşti au fost sesizaţi, de către mama unui minor de 14 ani, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 18.00, de către mai multe persoane, în municipiului Piteşti, în timp ce se întorcea de la şcoală.  În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, iar verificările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale”, informează, maţi, Poliţia judeţeană Argeş.
Jurnaliştii locali de la epiteşti.ro scriu că băiatul a fost aşteptat, la ieşirea de la şcoală, de câţiva colegi de clasă, care l-au condus într-un loc izolat, între nişte blocuri de locuinţe, unde îl aştepta un adolescent mai mare, în vârstă de 16 ani. Acolo, băiatul a fost bătut, umilit, obligat să îngenuncheze şi să le pupe mâinile agresorilor.
Ulterior, a fost ameninţat că, dacă povesteşte cuiva ce i s-a întâmplat, va fi ucis.
Conform sursei citate, copiii sunt elevi ai unei şcoli de prestigiu din Piteşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.