Poliţiştii din Argeş au prins în flagrant doi tineri, în vârstă de 18 şi 20 de ani, care sunt suspectaţi că vindeau pastile de ecstasy. La ei au fost găsite 500 de comprimate de droguri considerate de mare risc, tânărul de 18 ani fiind reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat dat publicităţii miercuri de Poliţia judeţeană Argeş, cei doi tineri au fost prinşi în flagrant, marţi, în judeţul Mehedinţi. 
 
"În cursul zilei de 27 aprilie a.c., poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti, sub flagrant delict, în judeţul Mehedinţi, fiind depistaţi doi tineri, care ar fi oferit spre vânzare 1.500 de comprimate, susceptibile a fi droguri de mare risc. De asemenea, asupra celor doi au mai fost descoperite alte 500 de comprimate”, informează IPJ Argeş. 
 
În cadrul anchetei, poliţiştii şi procurorii antidrog au stabilit că, începând cu anul 2019, cei doi, ajutaţi de o persoană din afara ţării, au introdus şi comercializat pe teritoriul României pastile de Ecstasy.
 
Cei doi suspecţi au fost duşi la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Piteşti, iar, după administrarea probatoriului, tânărul de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de miercuri să fie dispuse măsuri preventive. 
 
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.