Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Nepal, care lucra cu forme legale la o unitate turistică din judeţul Argeş, a fost găsit mort, marţi, într-o cameră a pensiunii unde lucra. Primele date indică faptul că bărbatul s-ar fi sinucis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În ziua de 16 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat de cetăţenie nepaleză ar fi recurs la un gest suicidal, fiind găsit decedat într-o încăpere a societăţii de cazare turistică unde acesta lucra. La faţa locului au intervenit poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr, care au constatat că cele sesizate se confirmă, verificările fiind preluate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Câmpulung”, informează reprezentanţii Poliţiei judeţene Argeş. 
 
Surse judiciare au precizat pentru News.ro că bărbatul avea 23 de ani, se afla de aproape un an în România şi lucra legal. El avea drept de şedere pe care urma să şi-l înnoiască şi, conform surselor citate, nu ar fi avut probleme în această privinţă.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii desfăşoară cercetarea la faţa locului şi deocamdată nu au găsit niciun bilet lăsat de bărbat. 
 
În cauză urmează să fie înregistrat dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, precizează IPJ Argeş. Trupul neînsufleţit va fi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.