O femeie din judeţul Argeş a ajuns la spital, joi, după ce a fost muşcată de un câine pe o stradă din localitatea argeşeană Costeşti. Poliţia Judeţeană Argeş anunţă că a deschis o anchetă, iar primele informaţii arată că animalul este unul fără stăpân.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc joi dimineaţă, pe raza localităţii Costeşti din judeţul Argeş, unde o bătrână a fost muşcată de un câine în apropierea casei sale.
 
Autorităţile au fost alertate despre acest incident prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.
 
”Din verificările efectuate până la acest moment, a rezultat că femeia în cauză, de 82 de ani, ar fi fost muşcată de un exemplar canin, femelă, de talie medie, fără stăpân. Persoana vătămată a suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare şi a fost transportată la spital, pentru îngrijiri”, transmit oficialii Poliţiei Argeş.
 
Cazul a fost preluat de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti care fac cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc şi luarea măsurilor legale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.