Bărbatul bolnav psihic care vineri dimineaţă a înjunghiat mortal o femeie pe o stradă din localitatea argeşeană Mioveni, pe care nu o cunoştea a fost profesor în comuna Negraşi, judeţul Argeş, până în urmă cu câţiva ani, iar în ultimii ani a fost internat de mai multe ori. La ora actuală, bărbatul de află în custodia poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul de 37 de ani, bolnav psihic, a fost profesor la o unitate şcolară din comuna argeşeană Negraşi, însă a ieşit din sistemul de învăţământ în urmă cu câţiva ani.

Sursele citate au precizat că în ultimii ani a avut mai multe internări.

Poliţiştii au stabilit că acesta nu avea nicio legătură cu victima, iar în prezent se află în cutodia oamenilor legii.

vineri dimineaţă, bărbatul în vârstă de 37 de ani, bolnav psihic, a înjunghiat mortal în gât o femeie de 69 de ani, din Mioveni, în plină stradă, victima suferind o hemoragie masivă şi fiiind transportată de urgenţă la spital, însă fără a mai putea fi salvată.

În urmă cu doi ani, bărbatul de 37 de ani a mai atacat o tânără pe stradă, pe care, de asemenea, a înjunghiat-o. La vremea respectivă, bărbatul nu a fost condamnat pentru fapta sa, el fiind bolnav psihic. La acel moment, instanţa a dispus tratament medicamentos pentru bărbat, iar din punct de vedere legal el se află în grija mamei sale.

Potrivit aceloraşi surse, în urmă cu două luni, bărbatul a avut o criză şi a fost internat la un spital din Vedea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.