Un bărbat de 30 de ani care participa la un târg într-o localitate din judeţul Argeş a ajuns, vineri, la spital, în stare gravă, după ce a fost lovit la cap de un element desprins de pe un stâlp de electricitate, care fusese lovit la rândul său de un tobogan gonflabil, luat pe sus de vânt. Alte două persoane au solicitat îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Argeş, poliţiştii din oraşul Costeşti au fost sesizaţi, vineri, printr-un apel la 112, despre faptul că o persoană care participa la un târg tradiţional, în localitatea Ştefan cel Mare, a fost rănită.
 
Ca urmare, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti, împreună cu poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rociu, desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun.
 
"Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din localitate, ar fi fost lovit la cap de un element desprins de pe un stâlp al reţelei de alimentare cu energie electrică, după ce acesta ar fi fost lovit de un topogan gonflabil, desprins de la sol de o rafală puternică de vânt. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital, fiind în stare gravă", a arătat Poliţia Argeş.
 
De asemenea, alte două persoane au ajuns ulterior la spital, solicitând îngrijiri, în urma aceluiaşi eveniment.
 
"Cercetările sunt în curs, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti", a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.