Un bărbat şi o femeie care au făcut scandal într-un restaurant din municipiul Piteşti au fost scoşi în cătuşe din local, după ce reprezentanţii acestuia au chemat Poliţia. Cei doi au fost scoşi cu forţa de către poliţişti după ce nici angajaţii firmei de pază, chemaţi iniţial să intervină, nu au reuşit să îi calmeze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Scandalul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un cunoscut restaurant din municipiul Piteşti. Cei doi, un bărbat de 33 de ani şi o femeie de 34 de ani, ambii din Piteşti, au devenit agresivi, iar reprezentanţii localului au chemat iniţial firma de pază. Angajaţii acesteia au încercat să îi imobilizeze şi să îi scoată afară din restaurant, însă cei doi nu au încheiat scandalul, motiv pentru care cei de la restaurant au chemat poliţia. 
Şi în faţa poliţiştilor cei doi au continuat să fie agresivi şi să înjure, motiv pentru care au fost încătuşaţi şi duşi la secţie, unde fiecare a primit câte 1000 de lei amendă în baza legii privind tulburarea ordinii şi liniştii publice.
În plus, la controlul corporal, asupra bărbatului poliţiştii au descoperit un plic cu substanţă cristalină, susceptibilă a fi substanţă cu efect psihoactiv, cazul fiind preluat de către poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, în vederea continuării verificărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.