Poliţiştii argeşeni au reţinut un bărbat, sub acuzaţia de şantaj, după ce acesta i-a cerut fostei sale concubine bani şi să se împace cu el, ameninţând-o că, în caz contrar, o omoară, îi incendiază locuinţa şi face publice imagini în care ea apare în ipostaze compromiţătoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dosarul în acest caz a fost deschis de poliţiştii piteşteni după ce bărbatul a ameninţat-o pe femeie, timp de trei zile consecutiv, nemulţumit că aceasta nu vrea să reia relaţia cu el. 
 
”În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în perioada 04-06 septembrie a.c., un bărbat de 49 de ani, din Negraşi, ar fi ameninţat persoana vătămată cu moartea, cu incendierea locuinţei, cu distribuirea de imagini în ipostaze compromiţătoare, având ca scop remiterea sumei de 700 de lei şi reluarea relaţiei de concubinaj. Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rociu, în baza unui mandat de aducere, a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, unde, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmite, miercuri, Poliţia Judeţeană Argeş. 
 
Bărbatul este cercetat pentru şantaj, cercetările fiind efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.