Un bărbat de 55 de ani dintr-o localitate argeşeană a fost reţinut, fiind cercetat pentru ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a mers la şcoala unde învaţă copilul său şi a făcut scandal, ameninţând cu moartea o femeie de serviciu care i-a atras copilului atenţia asupra comportamentului. Şi în trecut bărbatul a mai făcut scandal la şcoală, unui cadru didactic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În ziua de 17 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de ameninţare (două acte materiale) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, şi au reţinut un bărbat de 55 de ani, din aceeaşi localitate. Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 12 octombrie a.c., cel în cauză ar fi ameninţat cu moartea şi cu violenţe fizice angajata unei unităţi şcolare din aceeaşi localitate, precum şi pe o altă persoană, care i-ar fi atras atenţia cu privire la comportament, manifestări în urma cărora ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă”,  transmite, marţi, Poliţia judeţeană Argeş. 
 
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că bărbatul a mers, săptămâna trecută, la şcoala unde învaţă copilul său, elev de gimnaziu, şi a făcut scandal unei îngrijitoare care i-a atras copilului atenţia asupra comportamentului. Nemulţumit, tatăl a ameninţat-o cu moartea pe femeia de serviciu şi s-a luat la ceartă şi cu o altă persoană. 
 
Bărbatul nu are antecedente penale însă nu este prima dată când face scandal la şcoală. În trecut, el a mai intrat în unitatea de învăţământ şi a avut un conflict cu un profesor care îl certase pe copilul său. 
 
În cursul zilei de marţi bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.