Un bărbat în vârstă de 46 de ani din judeţul Argeş a fost reţinut de poliţişti după ce a agresat sexual două adolescente, într-o staţie de autobuz din localitatea Topoloveni. Anterior, el ar fi agresat sexual alte două fete, într-un mijloc de transport în comun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii argeşeni au reţinut un bărbat in vârstă de 46 de ani din localitatea Bogaţi, acuzat că a agresat sexual două fete cu vârste de 16 şi 17 ani.

Incidentul s-a petrecut, miercuri, în jurul orei 14:30, într-o staţie de autobuz din Topoloveni, iar un martor, care l-a văzut pe bărbat atingându-le în zonele intime pe cele două fete, a sesizat Poliţia. Poliţiştii veniţi la faţa locului l-au identificat, iar după ce au extins cercetările au aflat că, în aceeaşi zi, el agresase sexual alte două fete, într-un mijloc de transport în comun.

Joi, bărbatul acuzat de agresiune sexuală va fi prezentat Parchetului pentru ca procurorul să dispună măsuri preventive în privinţa acestuia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.