Un bărbat a fost atacat de un porc mistreţ, luni după-amaiză, pe o stradă din localitatea argeşeană Tigveni, în urma atacului colţii animalului secţionând artera femurală a bărbatului care a intrat în stopcardio-respirator. La ora transmiterii acestei ştiri, echipaje medicale încearcă să-l resusciteze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Mădălina Epure, bărbatul a fost atacat de un porc mistreţ în apropierea Şcolii Generale din satul Bârseşti comuna Tigveni.

Omul a suferit o plagă în zona piciorului, iar primele investigaţii arată că mistreţul a secţionat artera femurală, iar bărbatul a intrat în stop cardio-respirator.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipajele medicale se află la faţa locului şi încearcă să oprească hemoragia şi să-l resusciteze pe bărbat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.