Un bărbat din judeţul Argeş, aflat în arest la domiciliu, a fost găsit de către un echipaj de jandarmi, el atrăgând atenţia acestora prin faptul că bea alcool într-un loc public. Bărbatul a fost predat Poliţiei, fiind acuzat pentru infracţiunea de evadare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, fusese arestat la domiciliu în luna august, el fiind cercetat într-un dosar pentru infracţiunea de distrugere din culpă.
El a fost depistat duminică, 17 septembrie de către jandarmii argeşeni în timp ce încălca măsura arestului.
„Aceasta le-a atras atenţia jandarmilor deoarece consuma băuturi alcoolice într-un loc public. În urma verificărilor în baza de date, s-a constatat că bărbatul figurează în arest la domiciliu încă din data de 10 august 2023.”, transmite, luni, Jandarmeria Argeş. 
Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei Câmpulung pentru întocmirea documentelor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.