Un bărbat fin judeţul Argeş, dispărut de acasă din luna noiembrie, a fost găsit mort, luni, într-o zonă împădurită. Trupul a fost coborât din zona greu accesibilă de către salvamontişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 03 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o zonă împădurită, de pe raza localităţii Berevoeşti, a fost găsit trupul unui bărbat. Spre zona indicată s-a deplasat echipa operativă, care a  efectuat cercetarea la faţa locului”, a transmis, luni seară, IPJ Argeş.  

Sursa citată a precizat că, întrucât zona este greu accesibilă, poliţiştii au solicitat sprijinul salvamontiştilor, pentru ca trupul bărbatului să fie coborât, în vederea parcurgerii procedurilor legale. 

”Din verificările preliminare, s-a stabilit faptul că trupul este al numitului Chirca Ion, de 46 de ani, plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Corbi, în cursul lunii noiembrie. Acesta va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, au mai precizat poliţiştii.  

Aceştia au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.