Un bărbat în vârstă de 70 de ani este cercetat sub control judiciar după ce a agresat sexual o adolescentă de 15 ani, pe care a luat-o cu autoturismul la ieşire din Piteşti. Fata a scăpat după ce a început să ţipe atunci când bătrânul a început să o pipăie, bătrânul lăsând-o pe adolescentă pe traseu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Argeş, bărbatul, care fusese reţinut de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, a fost prezentat în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care au dispus, vineri, cercetarea sub control judiciar. 
 
Întâmplarea care a dus la cercetarea penală a bătrânului a avut loc a avut loc în 19 august, când bătrânul, care este din Piteşti, a luat în maşina sa, la ocazie, o adolescentă de 15 ani care a făcut semn la ieşirea din municipiu către localitatea Poiana Lacului. 
 
Pe drum, bărbatul a început să o pipăie pe adolescentă, însă aceasta s-a împotrivit şi a început să ţipe, moment în care bărbatul a tras pe dreapta şi a lăsat-o pe drum. 
 
Fata a anunţat cele întâmplate, însă nu a putut da detalii cu privire la culoarea, marca autoturismului sau numărul de înmatriculare al acestuia. În urma unei anchete care a durat câteva săptămâni, bătrânul a fost identificat şi reţinut. 
 
Prin măsura preventivă, el are obligaţia de a nu se apropia şi de a nu lua legătura prin nicio modalitate cu persoana vătămată, respectiv de a nu transporta, cu autoturismul, fetei sau femei.
 
Poliţiştii atrag atenţia asupra faptului că atitudinea adolescentei care s-a împotrivit este foarte importantă în astfel de situaţii.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.