Un bărbat de 29 de ani care conducea un autoturism a fost urmărit în trafic, joi, de poliţiştii din Argeş, după ce nu a oprit la semnalele agenţilor. La un moment dat, el şi-a abandonat maşina şi a fugit într-o pădure, un poliţist trăgând un foc de avertisment în aer pentru a-l opri, însă el a continuat să fugă. Bărbatul a fost prins într-un final şi dus la audieri, stabilindu-se că nu are permis de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc joi, pe DN 73, în zona localităţii Mărăcineni.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Potrivit Poliţiei Judeţene Argeş, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au făcut semn să oprească unui autoturism care era dat în atenţie, însă şoferul nu s-a conformat şi şi-a continuat deplasarea.
 
Astfel, poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, circa 10 kilometri, până în localitatea Miceşti, unde bărbatul şi-a abandonat maşina şi a fugit în pădure. El a fost somat să se oprească şi unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment în plan vertical, însă bărbatul şi-a continuat deplasarea, fiind găsit în pădure, de către poliţişti, la scurt timp.
 
În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul, de 29 de ani, din Stâlpeni, nu are permis de conducere pentru nicio categorie. El a fost dus la sediul poliţiei, pentru audieri, urmând ca, în funcţie de probatoriul administrat să fie luate măsurile legale care se impun.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.