Un bărbat din judeţul Argeş care s-a spânzurat, miercuri, a fost salvat de către poliţiştii care l-au dat jos din ştreang. Iniţial, echipajul Poliţiei a intervenit în cazul bărbatului care ameninţa că îşi pune capăt zilelor, ulterior poliţiştii care constataseră că, aparent, nu mai există pericol, au fost chemaţi la alt caz, iar când au revenit la locuinţa bărbatului acesta recursese la gestul sinucigaş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Evenimentele au avut loc în după-amiaza zilei de miercuri, în localitatea argeşeană Coşeşti.
 
”În jurul orei 16.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au fost direcţionaţi în localitatea Coşeşti, întrucât un bărbat de 56 de ani, care solicitase un echipaj medical pentru îngrijiri medicale, ameninţă cu acte de suicid. Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului a constatat faptul că bărbatul se află într-o stare bună de sănătate, fără alte probleme. Între timp, echipajul de poliţie este direcţionat la un alt caz, în aceeaşi localitate. După finalizarea intervenţiei, poliţiştii se întorc la locuinţa bărbatului de 56 de ani, pe care îl găsesc, în curte, spânzurat”, au transmis oficialii Poliţiei judeţene Argeş. 
 
Conform acestora, poliţiştii au intervenit şi l-au coborât imediat din ştreang pe bărbatul care încercase să se sinucidă. Aceştia i-au menţinut funcţiile vitale, până la sosirea unui echipaj medical.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.