Un bărbat în vârstă de 43 de ani din judeţul Argeş a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, după ce, în urma unui scandal, şi-a înjunghiat de mai multe ori soţia, femeia fiind dusă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentele violente au avut loc într-o gospodărie din comuna Leordeni, în noaptea de luni spre marţi. 
 
"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni şi procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru efectuarea cercetărilor. Din primele verificări s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se aflau la adresa de domiciliu, între un bărbat de 43 de ani şi soţia sa, de 47 de ani, a avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul a lovit-o pe femeie cu un obiect tăietor-înţepător, cauzându-i multiple plăgi. Ulterior, femeia a fost transportată la spital, în stare de conştienţă, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, transmite, miercuri, IPJ Argeş. 
 
Iniţial, bărbatul a fost reţinut, fiind prezentat apoi instanţei de jduecată, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.