Poliţiştii argeşeni au deschis o anchetă şi fac verificări pentru omor după ce un bărbat a cărui dispariţie a fost sesizată în urmă cu două zile a fost găsit mort. Primele date arată că el a avut o altercaţie cu mai multe persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Argeş, trupul bărbatului în vârstă de 30 de ani din comuna Corbi a fost descoperit marţi după-amiază, în albia râului Doamnei, în zona localităţii Pietroşani.
 
Bărbatul era căutat de autorităţi după ce Poliţia fusese sesizată că acesta a plecat de acasă în urmă cu câteva zile şi de atunci nu a mai fost văzut. 
 
Primele verificări privind dispariţia bărbatului au arătat că, în noaptea de 14 spre 15 mai, el a avut o altercaţie cu mai mulţi tineri. Poliţiştii i-au identificat pe cei implicaţi în scandal şi i-au dus la audieri. 
 
"În prezent se desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind efectuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş”, precizează IPJ Argeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.