Un adolescent dintr-o localitate limitrofă municipiului Piteşti a ajuns la spital, după ce a fost bătut de alţi trei adolescenţi, într-un autobuz din oraş. Băiatul bătut şi unul dintre agresori aveau o neînţelegere mai veche, de la care a pornit scandalul terminat cu intervenţia poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc vineri seară, într-un autobuz care circulă pe raza municipiului Piteşti, la faţa locului intervenind poliţiştii de ordine publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti. 
„Din primele verificări s-a stabilit că un minor, de 16 ani, ar fi fost agresat de alţi minori, cu vârste între 16 şi 12 ani, toţi cei implicaţi fiind dintr-o localitate limitrofă faţă de municipiul Piteşti. Minorul agresat s-a deplasat la o unitate medicală, iar ulterior, acestuia i-a fost adus la cunoştinţă, în prezenţa unui părinte, faptul că are dreptul să depună plângere prealabilă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, conform art. 193 din Codul Penal, precum şi termenul pentru introducerea plângerii prealabile”, a transmis, sâmbătă, Poliţia judeţeană Argeş.
Vineri seară, părinţii celorlalţi patru tineri implicaţi în incidentul violent au fost invitaţi la sediul poliţiei, fiind amendaţi contravenţional ca urmare a nesupravegherii minorilor. Cuantumul total al amenzilor a fost de 1.400 de lei, acestea fiind aplicate în baza Legii 61/1991 privind normele de convieţuire socială.
În plus, cei patru minori agresori au fost amprentaţi şi fotografiaţi, în vederea introducerii în bazele de date ale Poliţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.