Un adolescent în vârstă de 16 ani din Bucureşti a fost reţinut de către anchetatorii din Argeş, sub acuzaţia de tentativă de omor, fiind suspectat că l-a înjunghiat pe un adolescent de 17 ani, în timpul unui conflict în Piteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un dosar penal care vizează infracţiunile de tentativă de omor şi loviri sau alte violenţe a fost deschis de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş şi poliţiştii Serviciului de Investiţii Criminale Argeş, în urma scandalului petrecut sâmbătă, în Piteşti, în care au fost implicaţi mai mulţi adolescenţi. 
 
Oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş anunţă că toţi cei implicaţi în scandalul din seara zilei de sâmbătă au fost identificaţi.
 
”După administrarea probatoriului, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, faţă de un minor de 16 ani, din Bucureşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, urmând să fie dispuse măsuri preventive”, precizează, duminică, IPJ Argeş.
 
Scandalul în care au fost implicaţi şase tineri a avut loc în Piteşti, iar în urma altercaţiei un băiat de 17 ani a ajuns la spital, cu o plagă înjunghiată în zona spatelui.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.