Un adolescent de 15 ani, elev la o şcoală gimnazială din Piteşti, a fost depistat în timp ce participa la Zilele oraşului Piteşti, având asupra sa resturi vegetale ce par a fi substanţe stupefiante. Jandarmii care au făcut descoperirea au anunţat Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate despre acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, un echipaj care asigura ordinea la manifestările organizate de Zilele oraşului Piteşti a depistat un tânăr, elev de gimnaziu, care avea asupra sa fragmente vegetale ce par a fi substanţe psihotrope.

Surse judiciare au declarat că elevul are 15 ani şi era însoţit de o persoană asupra căreia nu au fost găsite substanţe similare.

Cazul a fost preluat de BCCO care face cercetări, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei Judeţene Argeş.

Acesta a fost al doilea caz de persoane suspectate că au asupra lor droguri depistat de către jandarmii din judeţul Argeş în cursul zilei de duminică. 

Anterior, alţi doi bărbaţi, adulţi, au fost prinşi având asupra lor substanţe ce păreau a fi droguri. Şi acest caz a fost preluat de ofiţerii de la combaterea criminalităţii organizate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.