Un accident rutier produs între două autoturisme ai căror şoferi au băut înainte de a urca la volan a avut loc sâmbătă seară, în municipiul Piteşti. Ambii şoferi au suferit răni uşoare şi au fost transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Argeş, accidentul a avut loc pe strada Depozitelor din Piteşti. 
„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, s-a stabilit că un bărbat de 36 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe strada Depozitelor, din direcţia Bascov spre CNCD, ar fi pătruns pe contrasens, în împrejurări ce urmează a fi clarificate prin cercetări, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani, din Bascov. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că ambii conducători auto se aflau sub influenţa alcoolului, bărbatul de 36 de ani având o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar bărbatul de 33 de ani având o valoare sub aceasta limită”, transmite IPJ Argeş.
Ambii şofer au fost conduşi la spital pentru investigaţii medicale, fiind răniţi uşor. Lor li se vor recolta de asemenea probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
„În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează poliţiştii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.