Jandarmeria Argeş a primit, la acest sfârşit de săptămână, 20 de apeluri care anunţau prezenţa urşilor în zona Transfăgărăşan, iar la una dintre intervenţii jandarmii au găsit o turistă care hrănea un urs, alte persoane fiind martore la scenă. Femeia a fost amendată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Jandarmeria Argeş transmite tuturor persoanelor care intenţionează să tranziteze D.N. 7C Transfăgărăşan despre faptul că urşii sunt prezenţi foarte des pe carosabil. (...) Jandarmii Postului Montan au mai fost solicitaţi să intervină în alte 20 de situaţii prin care au fost semnalate prezenţe ale urşilor, toate sesizate prin apel la numărul unic de urgenţă 112”, informează Inspectoratul de Jandarmi Argeş într-un comunicat dat publicităţii luni.
Conform sursei citate, la una dintre intervenţii jandarmii au găsit o femeie în vârstă de 31 de ani din Bucureşti care hrănea un urs. 
„Femeia a primit o amendă în valoare de 500 de lei, iar celelalte persoane care se aflau în zonă au fost avertizate despre pericolul creat şi li s-a recomandat să-şi continue drumul”, precizează sursa citată.
Săptămâna trecută, alţi turişti au fost amendaţi în judeţele Argeş şi Prahova pentru că hrăneau urşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.