Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, joi seară, că unul dintre cei trei militari rămaşi încarceraţi în camionul răsturnat într-o prăpastie din Argeş a murit şi a precizat că nu se ştie dacă ceilalţi doi sunt încă în viaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Raed Arafat a mai spus că şapte dintre militarii răniţi care au fost şcosi din camion sunt transportaţi spre spitalul din Câmpulung, iar de la Bucureşti au plecat deja ambulanţe pentru transport victime multiple pentru a-i prelua apoi.

Alţi doi răniţi vor fi duşi la un spital din Braşov.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Camionul în care se aflau 13 militari de la Batalionului 30 Vânători de Munte s-a răsturnat într-o prăpastie, joi, în jurul orei 21.55, în apropiere de localitatea Valea Urdei, din judeţul Argeş.

Camionul, care era ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare care se deplasau dinspre Cincu spre Câmpulung, s-a răsturnat în afara şoselei, precizează IGSU.
 
Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, secretarul de stat Mircea Duşa şi generalul Nicolae Ciucă, şeful Statului Major General, se află în drum spre locul accidentului.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.