Un bărbat de 61 de ani din Arad a fost pus sub control judiciar de către judecători, marţi, după ce a condus în stare de ebrietate un autoturism neînmatriculat şi fără a avea permis, lovind o ambulanţă care circula cu semnalete luminoase şi acustice în funcţiune. O asistentă şi o pacientă au fost rănite uşor în urma impactului. Şoferul băut a fugit de la locul accidentului, fiind identificat şi reţinut după câteva ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul rutier a avut loc pe DJ 682, între localităţile Fantanele şi Arad, fiind implicate o ambulanţă condusă de un bărbat de 47 de ani şi un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, ambulanţa avea în funcţiune semnalele luminoase şi acustice, iar şoferul s-a angajat în depăşirea unui autoturism. În momentul manevrei, şoferul autoturismului a virat brusc la stânga, intrând în coliziune cu ambulanţa.

”În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 45 de ani din Pauliş şi a unei alte femei, de 59 de ani, din Zăbrani (asistentă şi pacientă – n.r.). După incident, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fiind însă identificat şi depistat de poliţişti la scurt timp, pe raza municipiului Arad. Bărbatul nu deţine permis de conducere, autoturismul nu este înmatriculat, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 2,1 grame alcool pur în sânge”, a declarat Lorena Radu.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar marţi a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru conducere a unui autovehicul neînmatriculat, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului.

Judecătorii au decis să-l pună pe bărbat sub control judiciar timp de 60 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.