Poliţiştii din municipiul Arad au fost sesizaţi, marţi seară, printr-un apel la 112, despre prezenţa unei valize în Piaţa Catedralei, în apropiere de centrul oraşului. Acolo au intervenit geniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timişoara care au deschis geamantanul şi au constatat că acesta este gol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În seara zilei de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 19.,20, un bărbat a sesizat, prin 112, prezenţa unei valize suspecte în Piaţa Catedralei. Aceasta ar fi fost abandonată de mai mult de 2 ore”, transmite IPJ Arad.
 
Poliţiştii au asigurat zona, fiind delimitat un perimetru de siguranţă. 
 
FOTO: IPJ Arad
FOTO: IPJ Arad
 
Totodată, a fost solicitată echipa operativă, precum şi geniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timişoara.
 
În urma primelor observaţii, s-a constatat că geamantanul, întredeschis, pare a fi gol, astfel că s-a trecut la deschiderea acestuia. Într-adevăr, valiza era goală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.