Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au oprit pentru control, marţi, un autoturism care se deplasa, pe D.N 79, în afara localităţii Şimand, cu 177 km / oră. La volan se afla un tânăr de 18 ani care a fost amendat şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru următoarele patru luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Arad, aparatul radar a înregistrat o viteză de deplasare de 177 km./h., fiind depaşită cu 97 km./h. viteza maxim admisă pe acest tronson de drum. 
 
”Conducătorul auto, un tânăr de 18 ani, din Sintea Mare, a fost sancţionat cu amendă totală în valoare de 1.740 de lei, pentru depăşirea vitezei legale şi nerespectarea obligaţiei de a circula cu o viteză mai mică cu 20 km/h decât viteza maxima admisă, tânărul având permisul de conducere obţinut de câteva luni”, transmite IPJ Arad. 
 
Totodată, tânărului şofer i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.