Un bărbat de 51 de ani, din judeţul Vâlcea, a decedat pe autostrada A1, pe sensul Nădlac - Deva, după ce a fost acroşat de un TIR. Bărbatul se afla la volanul unei macarale când a observat că un incendiu a izbucnit la partea din spate a utilajului. A încercat să stingă focul, însă a fost lovit mortal de TIR-ul unui cetăţean bulgar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În ziua de 4 mai a.c., în jurul orei 13,30, pe autostrada A1, Nădlac-Deva, la km. 541, calea 1, a fost sesizat un incediu la o macara de mare tonaj. Câteva minute mai târziu, a fost sesizat faptul că, în acelaşi loc, un bărbat ar fi fost acroşat de un ansamblu rutier”, transmite IPJ Arad.
 
Bărbatul acroşat de TIR este din judeţul Vâlcea şi încerca să stingă un incendiu izbucnit la macaraua pe care o conducea.
 
”Din primele cercetări efectuate de poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Nădlac - Deva, a reieşit faptul că un bărbat de 51 de ani, din jud. Vâlcea, ar fi încercat să stingă focul izbucnit la partea din spate a macaralei de mare tonaj, aflându-se pe banda 1 de circulaţie, unde ar fi fost acroşat de un ansamblu rutier condus de un cetăţean bulgar, în vârstă de 60 de ani”, mai transmite IPJ Arad.
 
În urma impactului, bărbatul de 51 de ani a decedat.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.