Un băiat de 13 ani a fost internat în Secţia Neuropsihiatrie Pediatrică de la Spitalul Judeţean Arad, iar alţi trei adolescenţi au fost reţinuţi, după ce şi-au bătut un coleg, în vârstă de 14 ani. Incidentul a avut loc într-o sală de clasă de la o şcoală din Lipova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc luni, la o şcoală din localitatea Lipova. Trei băieţi, cu vârste între 13 şi 15 ani, au lovit un adolescent de 14 ani, provocându-i leziuni la cap, abdomen şi picioare, scenele fiind filmate cu telefonul de un alt băiat.
 
Ca urmare, poliţiştii Oraşului Lipova s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.
 
Poliţia Judeţeană Arad a anunţat, miercuri, că băiatul de 13 ani a fost internat la Spitalul Judeţean Arad - Secţia Neuropsihiatrie Pediatrică, iar ceilalţi doi minori care şi-au agresat colegul au fost reţinuţi pentru 24 de ore.
 
Tânărul care a filmat şi ulterior distribuit imaginile a fost, de asemenea, reţinut.
 
În cauză se continuă cercetările pentru ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.