Un adolescent de 13 ani din oraşul arădean Pecica este cercetat penal după ce ar fi violat, într-o clădire dezafectată, un alt băiat de 13 ani, de faţă fiind şi doi prieteni, care nu ar fi intervenit pentru salvarea victimei. Cercetările au fost începute marţi, după ce familia victimei a depus o plângere la Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul ar fi avut loc luni seară, într-o clădire abandonată din oraşul arădean Pecica, unde ar fi mers să se joace patru adolescenţi.

Unul dintre băieţi, în vârstă de 13 ani, a povestit familiei, când a ajuns acasă, că a fost abuzat sexual de un prieten, de aceeaşi vârstă. Familia a sesizat Poliţia Pecica marţi, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au preluat cazul.

Victima ar fi fost supusă la perversiuni sexuale, respectiv contact sexual oral şi anal, iar de faţă ar fi fost şi doi prieteni, care nu ar fi intervenit.

Procurorul Antoanella Ianotă a declarat pentru News.ro că s-a deschis un dosar pentru infracţiunea de viol, însă după audierile care sunt în desfăşurare se va stabili încadrarea juridică a faptelor în cazul fiecăruia dintre adolescenţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.