Trei persoane şi-au pierdut viaţa, duminică noapte, pe DN 7, în judeţul Arad, după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens într-o curbă deosebit de periculoasă şi s-a izbit frontal de un TIR, la ora transmiterii acestei ştiri traficul în zonă fiind complet blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acidentul care s-a petrecut în afara localităţii arădene Nicolae Bălcescu, pe DN7, a fost implicat un autoturism Opel Corsa, în care se aflau două femei şi un bărbat, şi care s-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar din sens opus.

Potrivit poliţiştilor aflaţi la faţa locului, din primele cercetări a reieşit că şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului într-o curbă deosebit de periculoasă, maşina ajungând pe contrasens, unde a intrat sub cabina unui automarfar care circula regulamentar.

În urma impactului, şoferul şi cele două femei aflate în autoturism au decedat pe loc, în timp ce şoferul automarfarului a scăpat nevătămat.

Martori aflaţi în trafic la momentul producerii accidentului spun că autoturimul a fost atât de distrus încât echipajele medicale ajunse la faţa locului au avut iniţial dificultăţi în a stabili numărul victimelor.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN7, care leagă Arad de Deva, a fost complet blocat în dreptul localităţii Nicolae Bălcescu, poliţiştii estimând că circulaţia va fi reluată pe un fir în jurul orei 0.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.